NEJ blev der sagt.

Vist sagde Tøsedrengen også NEJ.
Men det var der så også rigtig mange, ikke racistiske, rigtige danskere der også gjorde.
NEJ, det var ikke Tøsedrengen der vandt valget, men DANSKERNE - mens det på den anden side, er tydeligt nok, at både Forræderheksen OG Løgneren tabte.

Det er længe siden, Løgneren faktisk har vundet noget, er det ikke? Har han overhovedet nogensinde vundet noget selv, reserven for reserverne...

Begge stabler sig op og siger de vil respektere danskernes valg - og i samme åndedrag fortæller de os, hvordan de vil omgå det, og fortsat lade somom de ved hvad danskerne vil, og være ligeglade med virkeligheden.
Der blev sagt NEJ. Det tolker Løgneren som at nu skal han i arbejdstøjet, og finde på andre løsninger til at fjerne retsforbeholdende.
NEJ var resultatet af valget.
Fantastisk selvtillid, at man efter sådan en afklaskning, stadig selv kan tro på at man er den fødte leder, og stadig kan lade somom man er valgt af folket. Hvor går grænsen til hovmod og selvbedrag?
Og så taler han om arbejdstøj, somom han ved hvad det er og/eller bruges til.
En hån - endnu een - mod danske arbejdere.

Man gjorde valget til et spørgsmål om Europol.
Man undlod at fortælle om overstatsligt samarbejde, og det indbyggede bedrag med lige at omgå grundloven og fratage folket det rets til at blive involveret.
Og man fik et NEJ.
Ikke bare til Europol, men til alle bedragene, alle løgnene og alle forsøgene på at manipulere os til noget andet, end det man forsøger at bilde os ind, at det handler om.
Og alligevel, mener alle der tabte, at kunne se, at der blev sagt ja til at indgå i det overstatslige arbejde i Europol, mens der ud af munden på dem kommer ordet respektere afgørelsen. De har dårligt fået afgørelsen, og den er ikke engang stadfæstet, før de bare fortsætter med at blæse på folkets beslutning, om et klart og tydeligt NEJ!

Det er lige så meget et NEJ til Løgnerens vandalisme - og har intet med Tøsedrengens nej, og hans løben fra hvert eneste af de valgløfter han gav, for at få de stemmer, han så ikke turde bruge til noget alligevel, at gøre.

Løgneren og hans forgængere, har ødelagt vores velfærd.

Forventninger, livskvalitet, livsglæde og virkelyst er blevet afskaffet til fordel for fjernelse af de fattigstes eksistensgrundlag, og trusler om endnu flere repressalier - med deraf følgende yderligere frygt for eksistensen -, hvis ikke man snart tager et af de job der ikke er der, og bidrager til underhold af de rige, der jo er nødt til at sende pengene i skattely, smalkost, indskæringer, begrænsninger, frygt for opløsning af familier og frygt for terror - og billigere biler til dem der har pengene, så de nu kan have 4 i stedet for 3.
Betalt af svage, gamle, syge, invalider og arbejdsløse, der ikke kan få indløst de forsikringer de har betalt skat til, gennem hele deres liv.

Økonomi, økologi, forurening, grøn omstilling, miljø, sprøjtede fødevarer, ødelæggelse af naturen. På alle områder øves der vandalisme og generationers arbejde lægges i ruiner, som det vil tage endnu flere generationer at genopbygge.
Og specielt af Løgneren, der ikke ser ud til faktisk at have forstået, at FOLKET siger NEJ!

 

Imens bruger Beskæftigelsesministeren tiden på at udtænke endnu flere måder at øge frygten og torturere de mennesker han ikke gider finde arbejde til, i stedet for at gøre det han er ansat til og bliver betalt for: At stoppe kommunernes vanvittige lovbrud, og overgrebene mod de borgere, de rent faktisk har til opgave at hjælpe.
Magetens tredeling betyder at det er hans ansvar og opgave at sørge for at lovene på det område han er minister for, overholdes. Uanset hvor mange enkeltsager, han ikke kan tage stilling til, virkeligheden er sat sammen af, og hvor meget han hellere vil udsætte menneskene for den tortur han har udtænkt, så er det altså hans opgave at stoppe vanviddet - ikke at udtænke nye måder at gøre vandalismen ekstrem på.
Han er ikke engang med i det folketing, hvis arbejde den slags er, hvis der virkelig skulle være et behov for det, i befolkningen.

Lars Løgneren burde vel, hvis han passede sit arbejde, sætte ham på plads, helt uopfordret. Vi har ventet mere end 135 dage...
Men det sker ikke. Ligegyldigheden overfor landets love og mishandlingen af landets borgere, får bare lov at fortsætte ufortrødent.
NEJ blev der sagt. Stop idiotien og vanviddet, og behandl borgerne ordentligt!
Men det er stadig dem der har det sværest, der skal betale for at Hotelkongen kan få den næste bil billigere.

 

Der blev sagt NEJ til Lars Løgneren.

Men fatter han det? Kan han fatte det? Eller spærrer det helt ekstremt overdimensionerede ego helt for virkeligheden?
Vi gider ikke ord der siger respekt afløst af handlinger der skider på os.
Vi gider ikke hans løgne, bedrag og manipulationer længere.
Vi gider ikke HAM længere.
Det er på tide at genindføre demokratiet, og tage magten fra vandalerne og egoisterne.

Når nu Lars Løgneren har besluttet, at man ikke kan få udbetalt den forsikring på et acceptabelt efter arbejds-liv,
man er blevet lovet mod at betale sin skat, får man så pengene - forsikringspræmien - tilbage?