Lars Løgneren

Derfor

6 .. 8 .. 10 .. 15 gange, før, op til og under valgkampen i 2014, har han forsøgt sig, med løgne, bevidst forkerte tal, bevidst forkerte beregninger og bevidst forkerte manipulationer med virkeligheden, at overbevise sig selv og andre om at kontanthjælpsmodtagere lever i sus og dus, og får mere udbetalt end mennesker der arbejder.
Hver gang tilbagevist af mennesker der kan slå de rigtige tal op i tabeller og kan regne, som værende forkerte påstande.
Der har været henvist til firmaer og fiktive personer. Og det har alt sammen vist sig, ikke at eksistere i virkeligheden.
Så i iveren for at bevise at hans løgne er skinbarlige sandheder, har han faktisk gjort det modsatte.
Og ikke een gang, har han dementeret sine løgne.

Egentlig, så burde man vel forvente at en formand for et parti, burde kunne slå op i tabeller og regne?
Man kunne vel også forvente at hans valgkamp ville indebære noget mere end blot had og nedladenhed overfor de svageste i det samfund han godt ville have lov at være den ledende person i den udøvende magt i?

Men vi fik vist ikke andet. Ikke noget der blev lagt mærke til eller husket, i hvert fald...

Ud over vel egentligt at være politisk uacceptabelt og uæstetisk - direkte amoralsk, vel egentlig? -, at forsøge at røvrende det danske folk på den måde, med løgne og misinformation, er det også overtrædelser af straffeloven.
Der er ikke andet formål med løgnene og forsøgene på misinformation om den måske svageste del af den danske befolkning, end at nedgøre disse mennesker i resten af befolkningens opfattelse.
Direkte og helt konkret en overtrædelse af straffelovens §277 - og eftersom den blev gentaget rigtig mange gange, og han nødvendigvis måtte vide, at hans påstand er og bliver løgne, også af §278.
Den gælder åbenbart ikke for for politikere. I hvert fald overtræder de den gerne og ofte, og helt uden konsekvenser.

Jeg forstår ikke rigtigt hans valgkamp.
Men mindre man selvfølgelig mener at evnen til at sparke til dem der ligger ned, uden empati og uden samvittighed, er et aktiv, og at had og indædt foragt for mennesker der har svært ved at klare sig, er nødvendige kvalifikationer, til at være leder og forbillede for landets befolkning....
Men det må Ve(n)stres vælgere og medlemmer jo åbenbart mene.

Jeg kan godt se hvem der er den usympatiske nasserøv - og det er faktisk ikke de dårligst stillede.

Demokrati

Han tabte valget. Stort.
Thulle Tøsedreng turde bare alligevel ikke tage det ansvar han bad om, så det faldt til reserven blandt reserverne.

Jeg mener at det er vigtigt at huske på, at når Thulle Tøsedreng, Mette Forræderheksen - og hvad de ellers måtte kalde sig og være, de der (u)ansvarlige politikere -, når valgstederne lukker, veksler valgløfterne med valgløgne, og beslutter sig for at bruge de stemmer de har fået, imod dem de fik stemmerne af, til noget andet end de de fik stemmerne til at gøre, så repræsenterer disse politikere ikke længere andre end dem selv.

Det er temmelig ødelæggende for demokratiet.
For nu sidder stakkels Lars Løgneren jo der og tror, han er valgt af folket. Det er han ikke. Han er valgt af Thulle Tøsedreng, og andre "ansvarlige" i hans parti der ikke tør (eller vil) stå ved løfterne til vælgerne. Og det er meget langt fra at være repræsentativt for den danske befolkning - og meget langt fra at være demokratisk.

Vandalen

Nu handler det så om at ødelægge så meget som muligt, af det generationerne før har stablet på benene. Ikke med noget mål eller nogen mening. Bare ødelægge.

Økonomi, velfærd, miljø, grøn omstilling... Der er ikke noget der er undtaget eller helligt. Selv Danmarks ry i udlandet, skal molestreres - flygtninge, miljø; alt kan bruges!

Og jo - det vigtigste punkt på dagsordenen er jo selvfølgelig større huller i skatteloven så det bliver lettere at eksportere penge til skattely, og så skal det også lige være nemmere at skjule gevinster på aktier for skattevæsenet. Det er noget folket længe har sukket efter. Vi kan jo ikke have at dem der har rigeligt, skal bidrage med for meget, til det samfund de har udnyttet til at skrabe deres egen bunker større end naboens - så hellere gøre nogle flere hjemløse. Specielt de unge - de kan sikkert godt tåle det. Og ellers er det jo hverken dem selv eller deres egne børn det går ud over, det er der sørget for at rage til sig i overmål, så deeet...

Imens tager vandalen den forsikring om hjælp til et anstændigt liv, de mennesker, hvis livsværk han river fra hinanden, har betalt skat til, i hele deres liv, fra dem. Jager dem fra hus og hjem. Ødelægger alderdommen for dem der er nået så langt, og livet for dem der ikke er, og tager fremtiden fra de børn der er så uheldige at have de bestjålne som forældre.

Den skat disse menneskene har betalt, er ikke nok til at det offentlige vil indfri de løfter de er blevet givet? Det læner sig vel op ad en slags forsikringssvindel? Får de så de pengene de er blevet franarret med falske løfter igen, eller hvordan? Det er jo ikke deres skyldt at de penge er blevet brugt forkert.
Nej det gør de ikke. Den skat de mennesker har betalt mod løfte om hjælp til et anstændigt liv (grundloven §75 og menneskerettighederne - både FNs og EUs -, hvis nogen skulle være i tvivl), bliver helt enkelt bare konfiskeret.

Han har en vision, siger han. Det tror jeg på.
For samtidig, rager han til side til sig selv, og deler ud til vennerne, der reelt ikke har brug for gaverne eller mangler noget, af det han stjæler fra gamle, syge og fattige.

<ironi>Se DET er en leder!</ironi>

Regering

Nu har han så raget magten til sig - tak til Løftebryderen Thulle Tøsedreng og venner, der ikke forstod, at grunden til at de fik så mange stemmer, var at INGEN ville have Lars Løgneren ved roret.
Det fik vi så alligevel, for Thulle Tøsedreng, har ikke meget tilovers for vælgerne og skal nok selv bestemme - valget er jo overstået, så der er ikke længere demokrati i Danmark.

Lars Løgneren er så begyndt en systematisk fratagelse af rettigheder og eksistensgrundlag, fra de mennesker han hader af sit manglende hjerte og afskyr som pesten: Mennesker på overførselsindkomst!

Mennesker på sygedagpenge, barsel, og selv feriepenge, mener han lever i vild luksus, som Lars Løgneren, Anders Hotelkonge og Joachim OL Svindler personligt skal betale.
Som med de fleste Ve(n)stre mennesker, kan han ikke kende forskel på dit og mit. Nogle af disse "overførselsindkomster" har menneskene selv betalt til. Men det forhindrer ham ikke i at mene det er hans penged er bruges forkert på andres luksus.
Det skal nødvendigvis være omvendt - resten af befolkningen skal betale ham, så han kan leve i luksus!

Antidemokrati.

Tyveri ved ikke at overholde løfter staten giver for at få borgerne til at betale skat.

Terrorisme gennem løgn og bedrag om EU afstemninger.

Spiller det overhovedet nogen rolle, at vi taler om mennesker der i en livsalder har knoklet og betalt deres skat, for at have lov til at have et værdigt liv, og blive taget hånd om, når de ikke kan selv?

At Lars Løgneren hader alle overførselsindkomstmodtagere - bortset fra sig selv - kan de vel ikke gøre for?

At Lars Løgneren ikke mener staten skal indfri sine løfter - eller at det er for dyrt at indfri statens løfter - kan de vel heller ikke gøre for?

Hvorfor er det en reserve for reserverne, der skal bestemme at hele genrationer ikke har betalt nok til, at staten kan indfri sine forpligtelser?

Og hvorfor er had og afsky overfor befolkningen en kvalifikation til at være selvbestaltet diktator for et folk der ikke engen ville have ham som statsminister?

Hvis der ikke er penge til at indfri løfterne, er det vel deres opgave at finde pengene - ikke at rende fra forpligtelserne?

Følger der ikke et ansvar med til at være ministre?

Høtyve og brændeøkser - vi har ikke noget andet valg.